Sobre mi

Desenvolupo la meva professió com a psicoterapeuta individual, grupal i de parella. Treballo tant amb adults com amb població juvenil.

 

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en l’àmbit clínic de la salut mental amb un màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Formació addicional en àrees relacionades amb la dimensió social i educativa.

En disposició de la certificació oficial homologada com a Psicòloga General Sanitària, expedida pel Ministeri de Sanitat i el Departament de Salut; a més de l’acreditació professional com a psicòloga col·legiada del COPC (Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya). Autorització sanitària per a realitzar atenció domiciliària.

Accedeix per saber-ne més.

 

Missió i Visió

Donat l’interès per comprendre la naturalesa de la ment humana, em vaig formar com a psicòloga i psicoterapeuta amb l’objectiu d’orientar altres persones cap al coneixement de si mateixes, guiar-les per generar el canvi i promoure una millora en el seu benestar.

La realitat de la societat actual ens incita a la recerca constant de la “felicitat”, com una meta que hem d’assolir per sentir-nos valuosos i cercar a l’exterior a través dels èxits que s’esperen de nosaltres; quan, realment, aquest equilibri que busquem rau en nosaltres mateixos. No com a fi en si mateix, sinó com el camí que ens aproparà a la seva consecució.

❧ 

La recerca del propi sentit, radica en el món interior que hem d’escoltar i cuidar, per cultivar l’autorrealització i la plenitud mitjançant la connexió amb un/a mateix/a.

 

Orientació

Generar una visió més integral de l’individu m’ha apropat a diverses corrents psicològiques. Familiaritzar-me amb elles m’ha atorgat una visió més eclèctica, conformant així un mètode que ofereix un servei el més personalitzat possible; treballant sempre sobre una base cognitivo-conductual, que s’adapta a les necessitats del/la pacient, a la demanda plantejada i al seu estil de personalitat.

 

Si experimentes una etapa o situació complexa en qualsevol àmbit de la vida, però tens dubtes de com abordar-la, contacta’m sense compromís mitjançant el següent formulari.

El primer pas resulta el més complicat; el de connectar amb el propi patiment i plantejar-se sol·licitar recolzament professional.

Prendre aquesta determinació i orientar-se al canvi, és el primer indicador potencial de bon pronòstic i constitueix ja una gran fita.